12.2.05


Fyra unga ambitiösa värmlänningar. De kallas Samuelsons, därför att de är bröder: Rolf, Kjell, Olle och Jard. Efter akademiska studier och examina vid Uppsala Universitet, turnerar de nu på heltid. Överallt där de uppträder samlar de en stor publik.

Samuelsons är redan internationellt etablerade. Förutom framträdanden i olika europeiska länder, med bl.a. program i tysk TV, har de hunnit med flera turneer till USA och Kanada. Där har de uppträtt i konserter med Amerikas förnämsta gospelgrupper og medverkat i TV-program som sänts över hela kontinenten.

Samuelsons arrangerar regelbundet gospelkonserter med ledande amerikanske gospelgrupper inte bara i Sverige, utan även i Norge, Danmark, Finland och Väst-Tyskland. De är även kända genom de många sånger som de själva skrivit, eller översatt till svenska.

Samuelsons har sedan ett par år tillbaka en camping på norra Öland, Löttorps camping. Till denna natursköna plats vid havet kommer varje sommar tusentals människor för att semestra i tält, husvagn eller i campingens mysiga stugor. Där bjuder Samuelsons under hela sommaren på barnprogram, trivselkvällar vid brasan och stora gospelfester med internationella inslag.

Tillsammans är mer än en skivtitel. Det är ett träffande uttrykk för allt det Samuelsons är och gjör. Posted by Hello

0 Ummæli:

Skrifa ummæli

Gerast áskrifandi að Birta ummæli [Atom]

<< Heim